RIGA BUSINESS FORUM PIEDĀVĀ

PIRMO REIZI LATVIJĀ LEĢENDĀRAIS PĀRDOŠANAS UN B2B MĀRKETINGA GURU

NEIL RACKHAM


Pārdomāta pārdošana: 

pārdot nākotnē

2017. GADA 14. NOVEMBRĪ | Rīga, Radisson BLU Latvija


Liels PALDIES visiem 2017. gada konferences dalībniekiem un visiem tiem, kas ar savu ieguldījumu šo pasākumu ir padarījuši lielisku!

PALDIES par to, ka esat kopā ar mums un kopīgi palīdzat šī pasākuma veidošanā!

AUTORS VIENĪGAJAI PĒTNIECĪBĀ BALSTĪTAI UN PASAULĒ POPULĀRĀKAJAI PĀRDOŠANAS METODEI – SPIN® Selling

Neil Rackham visā pasaulē ir zināms kā viens no prominentākajiem pārdošanas ekspertiem, SPIN® Selling radītājs un radošs domātājs par pārdošanas un mārketinga problēmjautājumiem. Trīs no viņa grāmatām ierindojas New York Times vislabāk pārdoto grāmatu sarakstā, un viņa darbi ir tulkoti vairāk nekā 50 valodās.

Rackham spēcīgi ietekmēja starptautisko tirdzniecības pasauli, veicot visu laiku lielāko zinātnisko pētījumu par veiksmīgu pārdošanu un pārdošanas efektivitāti. Šis apjomīgais projekts, ko atbalstīja ietekmīgākie starptautiskie uzņēmumi, kā Xerox, Microsoft, IBM un citi, iesaistīja 30 pētnieku grupas, kas izvērtēja 35 000 tirdzniecības pārstāvjus vairāk nekā 20 valstīs. Pētījums norisinājās 12 gadu garumā, un tā kopējās izmaksas mūsdienu dolāros veidoja 30 miljonus. Pamatojoties uz pētījumā gūtajiem rezultātiem, viņš izstrādāja progresīvu SPIN® Selling metodi un nozīmīgāko pārdošanas stratēģiju, kas joprojām tiek iekļauta labāk pārdoto grāmatu saturos, savukārt SPIN® Selling ir visu laiku visvairāk pārdotā biznesa grāmata, ko publicējis McGraw Hill. Neil ir arī autors vairāk nekā 50 ietekmīgiem rakstiem par mārketingu, pārdošanu un kanālu stratēģiju.

SPIN Selling pārdošanu raksturo izcilas idejas, kā izglītot, iedvesmot un padarīt Jūs neapturamu pārdošanas jomā.”

BRIAN TRACY

“Rackham lieliski aktualizē un koncentrē uzmanību uz tiem šķēršļiem, ko pārdevējiem vajadzētu konstatēt pārdošanas procesa mijiedarbībā. Es dievinu SPIN Selling metodi, jo pārdevēji nekavējoties tiek izaicināti pārdomāt pārdošanas procesu un izvērtēt to no klienta skatupunkta.”

MIKE WEINBERG

SPIN var palīdzēt ikvienam pārdot jebko. Kopējā koncepcija ietver to, ka kompleksas pārdošanas īstenošanai nepieciešams realizēt atšķirīgus procesus, un Neil tos atklāj gluži kā uz sudraba paplātes.”

KYLE PORTER

“Neil ir viens no vadošajiem pārdošanas un mārketinga domātājiem pasaulē. Viņa spriestspēja ir balstīta uz 12 gadu ilgu pētniecības darbu, izvērtējot vairāk nekā 35 000 pārdošanas gadījumu pasaulē. Neil redzējums ir labākais šī brīža pārdošanas pasaulē!

DAINIUS BALTRUŠAITIS

Vispārliecinošākā Rīcība, Ko Var Īstenot Pārdevējs, ir Parādīt Klientam, Ka Viņš Spēj Nodrošināt Pircējam to, pēc Kā Viņš Ir Vaicājis.


Skaidrs? Jā. Taču kādēļ tipisks pārdevējs 95 % laika pavada, darot kaut ko citu? Mūsu unikālais pētījums, kurā novērošanai tika iesaistīti aptuveni 35 000 B2B un B2C segmenta pārdošanas gadījumi, precīzi atklāj, ko pārdevējs mijiedarbībā ar klientu īsteno veiksmīgi un cik patiesībā reti tas notiek.

 

KO CILVĒKI SAKA PAR RIGA BUSINESS FORUM?


Liels paldies visiem dalībniekiem par idejām un atbalstu! 

„Viss bija izcili – vienkārši un tik ļoti spēcīgi! Paldies!”

„Es domāju, ka “Rīgas Biznesa Forums” ir vieta, kur iespējams satikt tos cilvēkus, kas patiesi tiecas uz izcilību. Līdz ar to šo personību iepazīšana, savstarpēja komunikācijas veidošana personīgi man kalpo par visvērtīgāko ieguvumu. Lielisks darbs!”

„Ir grūti aprakstīt, cik ļoti esmu priecīga par to, ka varēju šeit būt. Visapkārt virmoja tik daudz lielisku ideju, noderīgas informācijas par uzņēmējdarbības izaugsmi un labklājību. Nevaru vien sagaidīt, līdz tikšu mājās un sākšu visu apgūto realizēt savā ikdienas dzīvē.”

„Nekad neesmu pat uzdrošinājies sapņot, ka personīgi varētu satikt Mr. Brian Tracy. Tā ir “Rīgas Biznesa Foruma” dāvātā neticamā un fantastiskā iespēja!”

„Es esmu ļoti praktisks cilvēks un man nepatīk “bla bla bla” runas. “Rīgas Biznesa Forums” ir patiesi praktiska konference, kas satura ziņā nolaižas uz zemes un aktualizē reālās dzīves jautājumus. Silti iesaku to apmeklēt ikvienai personai, kas ir saistīta ar biznesu. Un, protams, vēlu “Forumam” visu to labāko!”

“Es negaidīju, ka konference būs tik lieliska, tomēr ideju amplitūda saistībā ar biznesa un personīgo dzīvi bija bagātīga. Es šo pasākumu ļoti izbaudīju.”

DAŽAS PREZENTĀCIJAS NO IEPRIEKŠĒJĀM KONFERENCĒM

RIGA BUSINESS FORUM ir iniciatīva, kas apvieno līderus un vadītājus, akadēmiķus un profesionāļus, lai dalītos ar spēcīgām idejām, kas stiprina uzņēmējdarbības un vadības kultūru.

Confinn

“Confinn” ir konferenču organizators Eiropā, kas specializējas biznesa un attīstības pasākumu organizēšanā. 

Sazinieties: info@confinn.eu


26601182

info@confinn.eu